Rheinzink Tagafvandingsprogram

RHEINZINK-tagrendeprogrammet tilbyder et sortiment på omkring 500 produkter, der er perfekt afstemt efter hinanden. Da alle produkterne er fremstillet på basis af RHEINZINK-titanzink er de uovertrufne, idet de i tidens løb har bevist deres funktionsdygtighed, har et æstetisk design og har en lang levetid.

Med en forarbejdning udført af specialister sikrer tagafvanding med RHEINZINK ikke kun lang levetid og ingen vedligeholdelse, men også at selv de strengeste miljømæssige krav opfyldes.

Høje krav

Moderne tagrendesystemer skal opfylde en lang række krav: Vi går ikke på kompromis med kvalitet og stiller høje krav med hensyn til levetid. Dette er i dag en lige så stor selvfølge, som at leve op til et æstetisk design og miljøkrav.

Designmæssige krav

Et bygningsdesign, der ikke går på kompromis, kræver ud over fordelagtige tekniske egenskaber også designmæssig fleksibilitet hos tagrendesystemet. RHEINZINK-produkter, der leveres i valsblank eller "forpatineret", harmonerer med alle materialer i omgivelserne og giver en stor kunstnerisk frihed.

Ud over halvrunde og firkantede tagrender giver de talrige specialformer ubegrænsede muligheder for individualitet.

Læs mere om Rheinzinks produkter her.